Digitale fotoopmålinger af råtræ

Det håndholdte, certificerede måleinstrument, LogStackPro, er specialudviklet til digitale fotomålinger af råtræstakke i skoven.

På trods af den sofistikerede software og robuste hardware er enheden kun på størrelse med en tablet. LogStackPro imødekommer således vores kunders behov for at implementere nøjagtig realtidsdokumentation af råtrævolumen i en stak, såvel som dets nøjagtige position. Vi er dedikeret til at give skovbruget faktuel viden – hurtigt, pålideligt og præcist.

Se, hvor hurtigt LogStackPro fungerer

Vi har lavet en film, der viser, hvor let det er at bruge LogStackPro til digitale fotoopmålinger af råtræstakke. Se vores video herunder.

Hurtige og pålidelige oversigter

 • Certificerede målinger, med fotodokumentation, af dine aktuelle målinger
 • Oversigt over råtræstakke, videresendt og målt til effektiv forretningskontrol
 • Aktuelle data om volumen, status og position – som måles, krypteres og sendes via internettet
Præcise målinger

Præcise målinger

 • Elektroniske målinger af volumen og fastmasse er mere effektive end en subjektiv vurdering (minimering af menneskelige fejl)
 • Machine-learning baseret på mere end 10 års data fra professionelt beregnede målinger (billedbehandlingsproces)
 • Kort sagt: en fuldt objektiv tilgang til målinger

Enorme tidsbesparelser

 • Dine målinger vil være hurtige, effektive og meget lette at udføre: du tænder måleenheden, passerer stakken med råtræ og kontrollerer målingen visuelt på skærmen
 • Du får resultatet med det samme og kan derefter sende krypterede data til en back-end-server via internettet. Du bestemmer, hvem der skal have adgang til data
 • Hvis du ikke har nogen internetforbindelse ved råtræstakken, gemmes dine data fra målingerne på måleenheden. De sendes automatisk til serveren, når forbindelsen genoprettes
Nem datahåndtering

Nem datahåndtering

 • Data deles effektivt med dine interessenter. De kan få adgang til data via login på vores websted (hdlogstack.com) eller ved hjælp af godkendte filformater via standard API (dvs. data integreres automatisk i dine eksisterende systemer). Uanset adgang er data nemme at administrere til videre brug
 • Dine data gemmes sikkert på servere i den aftalte periode, og du kan ikke kun få adgang til dem til enhver tid, men også hente og gemme data

Enkel brugeroplevelse

 • Løsningen er enkel at bruge og kræver minimum træning
 • Den håndholdte enhed giver dig mulighed for at udføre målinger ved enden af råtræstakken, også ved snævre placeringer

Udviklet af professionelle til professionelle

HedeDanmark har været dedikeret til forvaltning og drift af danske skove siden 1866 og var den første til at bruge digitale fotoopmålinger i Danmark tilbage i 1999. Og HedeDanmarks erfarne skovbrug udviklede LogStackPro-måleinstrumentet til digitale fotomålinger, som nu sælges af afdelingen HD LogSystems.

HedeDanmark bruger sin proprietære LogStackPro til digitale fotoopmålinger af råtræstakke i danske og tyske skove. 

"Efter et par stakke indså jeg, at jeg havde en" milepæl". Jeg har aldrig målt stakke så let, hurtigt og præcist eller indsamlet taktiske data og analyseret og aktiveret dem direkte ved stakken," siger råtræindkøber Olaf Jörns.​

Certificeret

Certificeret ved Physikalisch-Technische Bundesanstalt (PTB) som foto-optisk måleinstrument til bestemmelse af arealet på de stablede træstammer. Det eneste håndholdte system med denne certificering.

Hvordan vi adskiller os fra resten af markedet

Hvordan vi adskiller os fra resten af markedet

 • LogStackPro er det eneste håndholdte system, der giver dig mulighed for at udføre målinger uden brug af referencemål (trin, længde og højde) – både på forsiden og bagsiden af råtræstakken.
 • Denne enhed er det eneste certificerede håndholdte system med kun en præcisionsmargen på kun +/- 3 procent.
 • ... og det mest nøjagtige system til måling af skovvolumen
LogStackPro er velegnet til virksomheder og organisationer, der i øjeblikket sælger eller køber råtræ.

Finansiering

LogStackPro er økonomisk attraktiv sammenlignet med andre måleinstrumenter på markedet, blandt andet på grund af enorme tidsbesparelser i brugen af enheden og dens mere nøjagtige, objektive målinger sammenlignet med traditionelle målinger.

Kontakt os

Ring til os for yderligere information om fordelene ved at bruge LogStackPro til målinger i din virksomhed. Hvis det er relevant, arrangerer vi et besøg og demonstrerer testmålinger. Dette vil naturligvis være gratis og uforpligtende.

Lars Kristiansen
Lars Kristiansen

Head of Development and Proces

T: +45 40 28 89 60