/Files/Images/rotte-i-rør-800.jpg

FILM: Digitale, giftfri fælder sikrer effektiv skadedyrsbekæmpelse

HedeDanmarks skadedyrsteknikere får besked, så snart der er fanget en rotte i én af de giftfri og digitale fælder fra TrapMe. Kom med en skadedyrstekniker, når han får en rød gnaver-alarm og rykker ud for at tjekke, hvad der er gået i fælden.

”Jeg håber selvfølgelig, at det er en kæmpe rotte.”

Sådan siger skadedyrstekniker og senior-hundefører Rune Lindholm Pedersen, da han får besked om, at der er en klappet fælde på ét af de områder, hvor HedeDanmark bekæmper skadedyr for en kunde. 

De digitale fælder fra TrapMe sender automatisk en alarm til Rune Lindholm Pedersen og hans kolleger i HedeDanmarks skadedyrsafdeling, når de klapper. På den måde behøver teknikerne kun at tilse fælderne, når der er fangst – modsat traditionelle rottefælder, hvor teknikerne løbende må køre forbi fælderne og tjekke, om der skulle være – nå, ja, gået en rotte i fælden.

I stedet kan skadedyrsteknikerne bruge tid på forebyggende indsatser mod skadedyr. Hør Rune Lindholm Pedersen selv fortælle om arbejdet med TrapMe-fælderne i filmen her. Og se, om han får opfyldt sit håb om at have fanget en kæmpe rotte.

Kontakt os

Læs meget mere og skadedyr og skadedyrsbekæmpelse her. Vi har erfarne medarbejdere ansat i hele landet, hvorfor vi kan hjælpe med skadedyrsbekæmpelse i hele Danmark. Kontakt en medarbejder her.

Del denne