Skadedyrsbekæmpelse

Hos HedeDanmark får du effektiv skadedyrsbekæmpelse og skadedyrssikring. Vi rykker hurtigt ud og tager os af dit skadedyrsproblem, uanset om der er tale om rotter, mus, hvepse, myrer, måger, fluer, skægkræ, væggelus eller andre uønskede gæster. Vi tilbyder også skadedyrssikring, så du er på forkant med skadedyrsbekæmpelsen.

De mest alvorlige skadedyr kan på kort tid både sprede sygdomme og give alvorlige bygningsskader, hvis de får lov at slå sig løs. Derfor går der ikke lang tid, før vi er fremme hos kunden, når der er konstateret skadedyr, så vi kan løse problemet, inden det vokser. Ved konstatering af rotter er vi fremme inden for 24 timer, og i akutte tilfælde ved fødevarevirksomheder inden for 4 timer. Vi bekæmper skadedyr både ude og inde, og har et stort arsenal af metoder til både forebyggelse og skadedyrsbekæmpelse.

Få en sikringsaftale på skadedyrsbekæmpelse

Den letteste måde at komme af med skadedyr er, hvis man slet ikke har dem. Derfor tilbyder vi sikringsaftaler, hvor vi forebygger korrekt og forhindrer skadedyr i at etablere sig i og omkring ejendomme. Skulle nogle skadevoldere alligevel forvilde sig derind, er vi naturligvis klar til at smide dem på porten igen med bekæmpelse. Når vi har været forbi, får du selvfølgelig dokumentation for omfanget af skadedyrsproblemet og de aktiviteter, vi har udført i skadedyrsbekæmpelsen.

Billede

Kombinationsydelser

Hos HedeDanmark varetager vi grøn pleje og ejendomsservice for tusindvis af virksomheder, kommuner og boligselskaber i hele landet. Derfor kan vi tilbyde organisationer en attraktiv kombination af grøn pleje, ejendomsservice og skadedyrsbekæmpelse i én pakkeløsning. 

Vores grøn pleje- og ejendomsservicemedarbejdere færdes i nogle tilfælde flere gange ugentligt på vores kunders arealer og kan derfor holde et vågent øje med huller i græsplæner, bygningsskader og lignende, der kan være tegn på skadedyr. Med en kombineret aftale om både ejendomsservice og skadedyrsbekæmpelse får I derfor mange flere øjne på potentielle skadedyrsproblemer og en mere effektiv forebyggelse og hurtig bekæmpelse.

Giftfri skadedyrsbekæmpelse og skadedyrssikring

Selvom der findes effektiv gift til bekæmpelse af de fleste typer af skadedyr, bestræber vi os altid på giftfri bekæmpelse. Under visse omstændigheder – og til bekæmpelse af nogle typer af skadedyr – er det dog nødvendigt at anvende gift for at sikre effektiv bekæmpelse, men det er aldrig førstevalget. Vi benytter os ofte af intelligente digitale fælder, som betyder, at vi ved, når der er fangst. Derfor kører vi ikke forgæves og sparer dermed CO2 og arbejdstid.

Kontakt os nu, hvis du har spørgsmål

nummer


Hovednummer: 
20 29 22 99

Arbejder du i en fødevarevirksomhed, medicinalvirksomhed eller et boligselskab? Udfyld formularen og bestil en risikovurdering på lige netop din skadedyrssikring.