/Files/Images/HedeDanmark i Ikast-Brande (4).jpg

HedeDanmark er godt i gang i Ikast-Brande

Fredag d. 1. april overtog HedeDanmark plejen på Ikast-Brandes grønne områder samt veje og vintersikring, efter kommunen tidligere selv har stået for driften på disse områder.

Orange er blevet til gul i den grønne, grå og hvide pleje i Ikast-Brande. Fra tidlig morgenstund fredag d. 1. april overtog HedeDanmark driften af grønne områder, veje og vintersikring i den midtjyske kommune. Og i forbindelse med overtagelsen er de gamle orange uniformer blevet skiftet ud til gule, så de matcher med resten af HedeDanmarks linje.

Det bliver altså en nyt syn der møder borgerne i Ikast-Brande – med det bliver folk med stor faglighed og lokalkendskab, som kommer til at stå for driften. Langt størstedelen af medarbejderne, der tidligere arbejdede i kommunens vej og park-afdeling, har valgt at følge med over til HedeDanmark.

Ikast-Brande kan se frem til at få passet parker, veje, fodboldbaner og andre grønne og grå områder af Danmarks førende Grøn Service-entreprenør. HedeDanmark har driftscentre over hele landet – og nu også et i Ikast-Brande. Det er nemlig vigtigt for HedeDanmark at være lokalt forankret.

Bedre grøn pleje med teknologi i lommen Medarbejderne fik allerede første dag et nyt arbejdsredskab i hænderne - nemlig opgavestyringsprogammet Synchronicer på deres telefoner.

Bedre grøn pleje med teknologi i lommen

Efter velkomsten fredag morgen med rundstykker og kaffe var medarbejderne allerede klar til at give sig i kast med en af de nye redskaber, de har fået. Det er programmet Synchronicer, som skal hjælpe både medarbejdere og driftsledere med at gøre hverdagen lettere. Med opgavestyringsprogrammet Synchronicer installeret på arbejdstelefonen kan medarbejderne i Ikast-Brande lettere få overblik over dagens opgaver og planlægge den korteste rute. På den måde kan kunden – Ikast-Brande Kommune eller lokale virksomheder – regne med, at have fuld dokumentation for udførslen og samtidig spare kroner og CO2 på færre kørte kilometer.

Kontrakten mellem Ikast-Brande og HedeDanmark lyder på fire år med mulighed for yderligere to år.

Del denne