Grøn Service i Ikast-brande

HedeDanmark er Grøn Service-partner i Ikast-Brande, og løser en lang række driftsopgaver for både kommunen og virksomheder

Siden 1. april 2022 har der stået HedeDanmark på bilerne og arbejdstøjet hos de folk, der står for driften af Ikast-Brande Kommunes veje og pasning af de grønne områder. HedeDanmark er udvalgt til at passe og pleje de kommunale arealer, herunder sportsanlæg og vintersikring. Den historiske forbindelse er allerede på plads, for Brandes Hotel Dalgas er opkaldt efter E.M. Dalgas, stifteren af Hedeselskabet, som HedeDanmark er en del af.

Den lokale Grøn Service-partner

Vi er Danmarks ledende Grøn Service-virksomhed. Vi være den lokale Grøn Service-partner for kommunen såvel som områdets erhvervsdrivende, boligforeninger eller forsyningsselskaber.

”At have entreprisen på en hel kommunes grønne områder og veje giver fordele for både os, kommunen og de virksomheder, der måtte vælge os som partner. Når vi har det store overblik over al vej og park-drift, kan vi skabe synergier, der både sparer tid og penge. Samtidig kan vi gennem planlægning optimere driften, så der også spares kørsel og dermed reducere CO2-udledningen til gavn for klimaet,” siger HedeDanmarks adm. direktør, Torben Friis Lange.
 

Udfyld formularen og få en uforpligtende snak om jeres opgave (typisk via telefon).