/Files/Images/Ravnholt-Gods-film.jpg

Video: Sådan kombinerer Ravnholt Gods skovdrift og biodiversitet

HedeDanmarks skovfoged Leif Lauridsen var med, da Ravnholt Gods på Fyn for nyligt præsenterede deres kombinerede skovarealer til både drift og biodiversitet. Se videoen og hør mere om tankerne bag.

Skoven kan gavne bredt med en sund og langsigtet kombination af drift, jagt og natur. Det demonstrerer Ravnholt Gods i en ny video, hvor Godsejer Christian Sehestedt Juul og skovfoged Leif Lauridsen fra HedeDanmark bl.a. fortæller om en omtrent 400 år gammel eg, der gennem mange generationer af produktionsskov har stået som et monument til gavn for natur- og dyreliv.

Se videoen fra Effektivt Landbrug

Video: Flemming Erhard (Effektiv Landbrug)

Ravnholt Gods har en lang tradition for at lade gamle træer stå i fred og dermed give gode betingelser for vildt og natur, uden at det ødelægger driften i skoven. 

Tilskud til biodiversitet

Som yderligere støtte til den kombinerede drift og natur modtager Ravnholt Gods tilskud fra Landdistriktsfoden (medfinansieret af EU) til fremme af biodiversitet. Tilskuddet bidrager ifølge filmen fra Effektivt Landbrug med 450 kr. per hektar for bevoksninger mellem 50 og 100 år samt 800 kr. pr. hektar for eg og bøg over 100 år.

Overvejer du at søge tilskud til en mere naturvenlig drift af din skov?

Hvis du overvejer, at søge tilskud til en mere naturvenlig dridt af dins skov, kan du kontakte din nærmeste HedeDanmark skovgoged her

Læs mere om skovdrift her eller om biodiversitet her. Vores erfarne medarbejdere er fordelt over hele landet og hører meget gerne fra dig! Kontakt os i dag, for at høre mere om fremtidige projekter eller vores ydelser og erfaringer.

Video/info: Flemming Erhard (Effektiv Landbrug)

Del denne