Saltning og snerydning

Over 4.000 lokationer i hele Danmark får udført vintersikring af HedeDanmark. Vi samarbejder med både ejendomsselskaber, boligforeninger, virksomheder og kommuner. Bestil et uforpligtende tilbud nu.

Med HedeDanmark som leverandør kan I gå vinteren trygt i møde. Vi tilbyder vintersikring (også kaldet vintertjeneste), hvor vi fokuserer på leveringssikkerhed og tryghed, så I kan koncentrere jer om jeres forretning, når det sner og fryser. Hos os får I personlig service bakket op af markedets mest avancerede IT-løsning med dokumentation for behov for udkald. Her på siden får du mere viden om, hvordan vi arbejder med at sikre adgang til veje, fortove, ramper, stier, parkeringspladser mv.

Hurtig udrykning

Vores udkaldssystemer fungerer i de fleste tilfælde helt, uden at I skal foretage jer noget. Hvis I har behov for at kontakte os, har vi dog altid en vagtordning med over 20 vagter, der gør det muligt for jer at få fat på vores lokale driftsafdeling.

Vores vintersikring består bl.a. af:

 • Vagtcentre i hele Danmark med lokalt kendskab
 • Digitaliserede kort med præcis angivelse af arealer
 • Detaljeret prognose og akutberedskab med vagttelefon 24/7
 • Besked efter service
 • Løbende kvalitetskontrol med årligt servicetjek 
 • Rute- eller lokationsbaseret serviceniveau

Stordrift og udvikling

For at garantere hurtig, billig snerydning og glatførebekæmpelse anvender vi systemer og processer i stordrift. Gennem de seneste 10 år har vi løbende forbedret vores rutiner og systemer, så vi kan tilbyde billigere vintersikring (vintertjeneste) med den samme høje kvalitet.

Saltning

Timing er altafgørende

Hvis vintersikring (vintertjeneste) udføres på det forkerte tidspunkt, kan I både risikere øgede udgifter, fordi det er nødvendigt med flere udkørsler, eller at I ikke overholder jeres forpligtelser over for borgere og kunder. Derfor holder vi os orienteret om vejrforholdene i jeres område og rykker kun ud, når det er nødvendigt. Og det kan vi dokumentere.

Hvorfor er vintersikring nødvendigt?

Fordi alle grundejere er forpligtede til at snerydde og glatførebekæmpe veje, stier, fortove, parkeringspladser og andre færdselsarealer. For virksomheder og offentlige institutioner gælder det bl.a., at færdselsarealer, som er nødvendige for medarbejdere, postbud, kunder, besøgende osv., skal være ryddet i arbejds- eller åbningstiden. Reglerne skal sørge for, at alle kan færdes sikkert og undgå ulykker. Sker der en ulykke, som skyldes, at I har forsømt jeres pligter, kan I gøres erstatningsansvarlig.

Snerydning foran butik

Maskiner og metoder til vintersikring

Vi har adgang til alle typer af maskiner til vintersikring (vintertjeneste) og udvælger altid de rigtige maskiner til arealet og til opgaven. Vores maskinpark er tilpasset alle belægningstyper og arealstørrelser – uanset om det er vej, sti, parkeringsplads, trappe eller fortov. 

Hvem kan få vintersikring af HedeDanmark?

Vores vintersikring (vintertjeneste) er landsdækkende og tilbydes til alle kommuner, offentlige institutioner, små og store virksomheder, ejendomsselskaber, boligforeninger mv., og vi har aftaler om vintervedligeholdelse vedr. over 4.000 lokationer for ejendomsselskaber, virksomheder og kommuner i hele Danmark. Vi tilbyder dog ikke vintersikring direkte til private boligejere. 

Vi arbejder altid lokalt

HedeDanmark er en landsdækkende virksomhed, men vi arbejder lokalt. Det betyder, at jeres boligselskab, virksomhed eller kommune kan drage nytte af de ressourcer, vi som en stor virksomhed har, samtidig med at vi er lokalt til stede i hele Danmark. 

Når I vælger os til vintersikring, får I:

 • Vagtcentre i hele Danmark med lokalt kendskab
 • Digitaliserede kort med præcis angivelse af arealer
 • Detaljeret prognose og akutberedskab med vagttelefon 24/7
 • Besked efter service
 • Løbende kvalitetskontrol med årligt servicetjek
 • Rute- eller lokationsbaseret serviceniveau
 • Konkurrencedygtig pris
 • Miljørigtig løsning (reduceret CO2 og salt)

Udfyld formularen og få en uforpligtende snak om jeres opgave (typisk via telefon).