Vintersikring og snerydning i Aalborg

Vintertjeneste – eller vintersikring, som vi kalder det – er en samlet ydelse, hvor vi gennem de uforudsigelige vintermåneder skaber adgang, tryghed og sikkerhed på jeres fortove, parkeringspladser, veje, stier og andre udearealer.

Fakta-tid: Aalborg var den kommune i Danmark, der i gennemsnit havde næstflest dage med sne mellem 2011 og 2020. Det siger DMI, og de ved, hvad de taler om, når det kommer til det med vejret. 36,9 dage med sne er gennemsnittet i Aalborg for det seneste årti. Så er det godt, at HedeDanmark er klar til at rykke ud med vintertjeneste i Aalborg og omegn. Enhver fornuftig nordjyde ved selvfølgelig, at det er med at have en god aftale for snerydning og glatførebekæmpelse på plads. Så kan man nemlig koncentrere sig som alt muligt andet, mens vi tager os af saltning og anden vintersikring. For at være på forkant med vintervejret har vi opstillet en masse vejrsensorer i Nordjylland og resten af Danmark – over 1000 i alt – som giver os præcise data om situationen på vejene. Det betyder, at vi kan rykke ud, så snart der er optræk til sne eller frost. Og så er det i øvrigt ligegyldigt, hvornår på døgnet det rammer, for vi har beredskab på vores vintersikring 24/7.

Vintersikring giver tryghed i Aalborg

Når vinteren gør vejene usikre, kan vores kunder være sikre på, at vi står klar til at tage hånd om deres behov.

Med lokalkendte driftscentre i hele landet har kunden sikkerhed for, at vi rykker ud, når der er brug for det. Vintersikring handler om tryghed og tillid, og med HedeDanmark som partner kan kunden være sikker på, at service og kvalitet er i højsæde.

Vintersikring Aalborg
Vintertjeneste Aalborg

Vores vintertjeneste bruger data

Vi kan udføre vores arbejde til punkt og prikke – og endda mere miljøvenligt. Fordi vi har:

  • Mere end 1000 sensorer, som giver os præcis data om vejr- og vejforhold.
  • Nøjagtige data, som angiver, hvor meget salt vi skal sprede på hvilke områder, og hvornår vi skal rykke ud.
  • Præcise kort, der angiver nøjagtigt, hvor vi skal sætte ind med vintertjeneste.
  • Detaljeret prognose og akutberedskab med vagttelefon 24/7.
  • Dokumentation for udkald og besked efter service og løbende kvalitetskontrol.

Præcisionsarbejde med data

Vores arbejde med data sikrer, at vi rykker ud, når der er brug for det – og kun når der er brug for det. Det sparer både kunden økonomi samt miljøet for unødig kørsel og saltning.

Også de dage, hvor det ikke sner, men hvor temperaturen ligger og svinger omkring frysepunktet, kan vores system meget præcist vurdere, om der er behov for saltning – så kunden ikke skal bekymre sig om, hvorvidt der skal saltes eller ej. Det har vi styr på.

Med HedeDanmark som leverandør får kunden personlig service med afsæt i Danmarks mest præcise datagrundlag for håndtering af saltning og snerydning.

Vil du vide mere om vintersikring i Aalborg?

Vil du vide mere om, hvordan vi kan sammensætte jeres unikke løsning – og hvordan processen i vores arbejde fungerer? Læs mere om vintersikring her.

Her kan du downloade materiale om HedeDanmarks vintersikring, så du får overblikket. Vi har gjort det let og gennemskueligt for dig.

Få professionel vintersikring

Vintersikring i praksis

Vintersikring - unikke løsninger

Udfyld formularen og få en uforpligtende snak om jeres opgave (typisk via telefon).