Vintersikring og snerydning i Aarhus

Vintertjeneste – eller vintersikring, som vi kalder det – er en samlet ydelse, hvor vi gennem de uforudsigelige vintermåneder skaber adgang, tryghed og sikkerhed på jeres fortove, parkeringspladser, veje, stier og andre udearealer.

Nogle gange er der lav sol over Aarhus – andre gange er der snestorm. Når sidstnævnte er tilfældet, står HedeDanmark klar til at rykke ud med vintersikring og sørge for, at vejene atter er fremkommelige – så man ikke behøver at slingre ned ad Vestergade på det glatte underlag. Vi sørger for snerydning og glatførebekæmpelse i Aarhus og omegn for både virksomheder, institutioner, boligselskaber og andre professionelle aktører, så vores kunder kan koncentrere sig om deres opgaver – så tager vi os af vintervejret.
Når vi sætter ind med saltning og snerydning i Aarhus, bruger vi et finmasket net af vejrsensorer, der indberetter data til os i realtid. Samtidig er vi på vagt døgnet rundt, så vi ikke bliver overrasket af vejret. På den måde kan vi rykke ud med meget kort varsel og sørge for, at gader og veje til hver en tid er sikre at færdes på.
Vi har mere end 1000 sensorer fordelt over hele landet, og med de præcise data ved vi præcis, hvornår vi skal køre ud. På den måde kommer vi heller ikke til at køre for ofte og nedbringer på den måde forgæves køreture – til gavn for både CO2-udledning og kundens økonomi.

Vintersikring giver tryghed i Aarhus

Når vinteren gør vejene usikre, kan vores kunder være sikre på, at vi står klar til at tage hånd om deres behov.

Med lokalkendte driftscentre i hele landet har kunden sikkerhed for, at vi rykker ud, når der er brug for det. Vintersikring handler om tryghed og tillid, og med HedeDanmark som partner kan kunden være sikker på, at service og kvalitet er i højsæde.

Vintersikring Aarhus
Vintertjeneste Aarhus

Vores vintertjeneste bruger data

Vi kan udføre vores arbejde til punkt og prikke – og endda mere miljøvenligt. Fordi vi har:

  • Mere end 1000 sensorer, som giver os præcis data om vejr- og vejforhold.
  • Nøjagtige data, som angiver, hvor meget salt vi skal sprede på hvilke områder, og hvornår vi skal rykke ud.
  • Præcise kort, der angiver nøjagtigt, hvor vi skal sætte ind med vintertjeneste.
  • Detaljeret prognose og akutberedskab med vagttelefon 24/7.
  • Dokumentation for udkald og besked efter service og løbende kvalitetskontrol.

Præcisionsarbejde med data

Vores arbejde med data sikrer, at vi rykker ud, når der er brug for det – og kun når der er brug for det. Det sparer både kunden økonomi samt miljøet for unødig kørsel og saltning.

Også de dage, hvor det ikke sner, men hvor temperaturen ligger og svinger omkring frysepunktet, kan vores system meget præcist vurdere, om der er behov for saltning – så kunden ikke skal bekymre sig om, hvorvidt der skal saltes eller ej. Det har vi styr på.

Med HedeDanmark som leverandør får kunden personlig service med afsæt i Danmarks mest præcise datagrundlag for håndtering af saltning og snerydning.

Vil du vide mere om vintersikring i Aarhus?

Vil du vide mere om, hvordan vi kan sammensætte jeres unikke løsning – og hvordan processen i vores arbejde fungerer? Læs mere om vintersikring her.

Her kan du downloade materiale om HedeDanmarks vintersikring, så du får overblikket. Vi har gjort det let og gennemskueligt for dig.

Få professionel vintersikring

Vintersikring i praksis

Vintersikring - unikke løsninger

Udfyld formularen og få en uforpligtende snak om jeres opgave (typisk via telefon).