Vintersikring og snerydning på Bornholm

Vintertjeneste – eller vintersikring, som vi kalder det – er en samlet ydelse, hvor vi gennem de uforudsigelige vintermåneder skaber adgang, tryghed og sikkerhed på jeres fortove, parkeringspladser, veje, stier og andre udearealer.

Østersøens Perle. Solskinsøen. Jo, jo, det emmer af sommer og varme, når tankerne falder på Bornholm. Men som bornholmere også ved, skorter det heller ikke på rigeligt vintervejr. Hvem husker ikke snestormen i 2010? 

Heldigvis er HedeDanmark klar til at rykke ud med snerydning og glatførebekæmpelse på Bornholm, så øens virksomheder, institutioner og andre professionelle aktører kan komme igennem dagligdagen, selvom vinteren viser tænder. 

Vores vintertjeneste på Bornholm har lokalkendskab og er klar til at rykke ud, når vintervejret driller. For at yde den bedste service for vores kunder har vi masser af sensorer, som leverer præcise data til os om vejrsituationen på mange lokationer. På den måde kan vi være på forkant med vejret og køre ud med snerydning og saltning på Bornholm, præcis når der er brug for det.  

Vintersikring giver tryghed på Bornholm

Når vinteren gør vejene usikre, kan vores kunder være sikre på, at vi står klar til at tage hånd om deres behov.

Med lokalkendte driftscentre i hele landet har kunden sikkerhed for, at vi rykker ud, når der er brug for det. Vintersikring handler om tryghed og tillid, og med HedeDanmark som partner kan kunden være sikker på, at service og kvalitet er i højsæde.

Vintersikring Bornholm
Vintertjeneste på Bornholm

Vores vintertjeneste bruger data

Vi kan udføre vores arbejde til punkt og prikke – og endda mere miljøvenligt. Fordi vi har:

  • Mere end 1000 sensorer, som giver os præcis data om vejr- og vejforhold.
  • Nøjagtige data, som angiver, hvor meget salt vi skal sprede på hvilke områder, og hvornår vi skal rykke ud.
  • Præcise kort, der angiver nøjagtigt, hvor vi skal sætte ind med vintertjeneste.
  • Detaljeret prognose og akutberedskab med vagttelefon 24/7.
  • Dokumentation for udkald og besked efter service og løbende kvalitetskontrol.

Præcisionsarbejde med data

Vores arbejde med data sikrer, at vi rykker ud, når der er brug for det – og kun når der er brug for det. Det sparer både kunden økonomi samt miljøet for unødig kørsel og saltning.

Også de dage, hvor det ikke sner, men hvor temperaturen ligger og svinger omkring frysepunktet, kan vores system meget præcist vurdere, om der er behov for saltning – så kunden ikke skal bekymre sig om, hvorvidt der skal saltes eller ej. Det har vi styr på.

Med HedeDanmark som leverandør får kunden personlig service med afsæt i Danmarks mest præcise datagrundlag for håndtering af saltning og snerydning.

Vil du vide mere om vintersikring på Bornholm?

Vil du vide mere om, hvordan vi kan sammensætte jeres unikke løsning – og hvordan processen i vores arbejde fungerer? Læs mere om vintersikring her.

Her kan du downloade materiale om HedeDanmarks vintersikring, så du får overblikket. Vi har gjort det let og gennemskueligt for dig.

Få professionel vintersikring

Vintersikring i praksis

Vintersikring - unikke løsninger

Udfyld formularen og få en uforpligtende snak om jeres opgave (typisk via telefon).