Vintersikring og snerydning i København

Vintertjeneste – eller vintersikring, som vi kalder det – er en samlet ydelse, hvor vi gennem de uforudsigelige vintermåneder skaber adgang, tryghed og sikkerhed på jeres fortove, parkeringspladser, veje, stier og andre udearealer.

Når kongens København bliver forvandlet til kong vinters København, er HedeDanmark klar til at rykke ud for virksomheder, boligselskaber og andre på det professionelle marked, som har brug for saltning og snerydning. Vi sørger for, at det stadig er til at komme rundt i den travle storby og tilbyder glatførebekæmpelse i København og resten af Hovedstadsområdet.

Snevejr bekymrer sig sjældent om, hvad klokken er, når det sender hvide byger ned over hovedstaden, og derfor er vi naturligvis døgnbemandet – så tager snevejret dig ikke på sengen.

Hos HedeDanmark bruger vi den nyeste teknologi, når vi sætter ind med vintersikring. Med interaktive kort, der bliver fodret med data fra et finmasket net af vejrsensorer i realtid, er vi klar til at rykke ud med vintertjeneste i København med få øjeblikkes varsel.

De præcise data, vi får fra mere end 1000 sensorer i hele landet, betyder også, at vi kan foretage snerydning og saltning på en mere bæredygtig måde. Når vi kan se de præcise forhold for de enkelte veje på skærmen i driftscentret, betyder det, at vi bedre kan vurdere, hvor vi skal sætte inde. På den måde kører vi ikke forgæves og sparer dermed CO2’en på køreturen. Systemet er desuden så fintfølende, at det kan give besked om, hvor meget – eller nærmere hvor lidt – salt, det er nødvendigt at bringe ud.

Vintersikring giver tryghed i København

Når vinteren gør vejene usikre, kan vores kunder være sikre på, at vi står klar til at tage hånd om deres behov.

Med lokalkendte driftscentre i hele landet har kunden sikkerhed for, at vi rykker ud, når der er brug for det. Vintersikring handler om tryghed og tillid, og med HedeDanmark som partner kan kunden være sikker på, at service og kvalitet er i højsæde.

vintersikring københavn
Vintertjeneste københavn

Vores vintertjeneste bruger data

Vi kan udføre vores arbejde til punkt og prikke – og endda mere miljøvenligt. Fordi vi har:

  • Mere end 1000 sensorer, som giver os præcis data om vejr- og vejforhold.
  • Nøjagtige data, som angiver, hvor meget salt vi skal sprede på hvilke områder, og hvornår vi skal rykke ud.
  • Præcise kort, der angiver nøjagtigt, hvor vi skal sætte ind med vintertjeneste.
  • Detaljeret prognose og akutberedskab med vagttelefon 24/7.
  • Dokumentation for udkald og besked efter service og løbende kvalitetskontrol.

Præcisionsarbejde med data

Vores arbejde med data sikrer, at vi rykker ud, når der er brug for det – og kun når der er brug for det. Det sparer både kunden økonomi samt miljøet for unødig kørsel og saltning.

Også de dage, hvor det ikke sner, men hvor temperaturen ligger og svinger omkring frysepunktet, kan vores system meget præcist vurdere, om der er behov for saltning – så kunden ikke skal bekymre sig om, hvorvidt der skal saltes eller ej. Det har vi styr på.

Med HedeDanmark som leverandør får kunden personlig service med afsæt i Danmarks mest præcise datagrundlag for håndtering af saltning og snerydning.

Vil du vide mere om snerydning i København?

Vil du vide mere om, hvordan vi kan sammensætte jeres unikke løsning – og hvordan processen i vores arbejde fungerer? Læs mere om vintersikring her.

Her kan du downloade materiale om HedeDanmarks vintersikring, så du får overblikket. Vi har gjort det let og gennemskueligt for dig.

Få professionel vintersikring

Vintersikring i praksis

Vintersikring - unikke løsninger

Udfyld formularen og få en uforpligtende snak om jeres opgave (typisk via telefon).