Vintersikring og snerydning i Kolding

Vintertjeneste – eller vintersikring, som vi kalder det – er en samlet ydelse, hvor vi gennem de uforudsigelige vintermåneder skaber adgang, tryghed og sikkerhed på jeres fortove, parkeringspladser, veje, stier og andre udearealer.

Smukt dalende snefnug over Koldinghus, der majestætisk troner over byen. Man kan næsten allerede se det idylliske postkort for sig. Idyllen blegner dog en smule, når man tænker på alle de pligter, der følger med sne og frost. Virksomheder, institutioner, boligselskaber og andre professionelle har nemlig pligt til at sørge for, at deres områder er sikre at færdes på mellem 7 morgen og 22 aften. Så er det godt, at HedeDanmark er klar til at rykke ud med snerydning og glatførebekæmpelse for professionelle i Kolding. 

Vi sørger for, at vintersikring i Kolding bliver udført til punkt og prikke, så der ikke kommer nogle grimme overraskelser. Vi er godt stedkendt i byen, da vi har et driftscenter der, men vi bruger også masser at teknologi, så vintervejret ikke skal overraske os eller vores kunder. 

Vores vintersikring er baseret på masser af data fra sensorer, der hele tiden holder øje med vejrsituationen. Vi bruger teknologien til at monitorere vejrsituationen døgnet rundt og på den måde være på forkant med, hvornår der skal sættes ind med vintertjeneste i Kolding. 

Vintersikring giver tryghed i Kolding

Når vinteren gør vejene usikre, kan vores kunder være sikre på, at vi står klar til at tage hånd om deres behov.

Med lokalkendte driftscentre i hele landet har kunden sikkerhed for, at vi rykker ud, når der er brug for det. Vintersikring handler om tryghed og tillid, og med HedeDanmark som partner kan kunden være sikker på, at service og kvalitet er i højsæde.

Vintersikring Kolding
Vintertjeneste Kolding

Vores vintertjeneste bruger data

Vi kan udføre vores arbejde til punkt og prikke – og endda mere miljøvenligt. Fordi vi har:

  • Mere end 1000 sensorer, som giver os præcis data om vejr- og vejforhold.
  • Nøjagtige data, som angiver, hvor meget salt vi skal sprede på hvilke områder, og hvornår vi skal rykke ud.
  • Præcise kort, der angiver nøjagtigt, hvor vi skal sætte ind med vintertjeneste.
  • Detaljeret prognose og akutberedskab med vagttelefon 24/7.
  • Dokumentation for udkald og besked efter service og løbende kvalitetskontrol.

Præcisionsarbejde med data

Vores arbejde med data sikrer, at vi rykker ud, når der er brug for det – og kun når der er brug for det. Det sparer både kunden økonomi samt miljøet for unødig kørsel og saltning.

Også de dage, hvor det ikke sner, men hvor temperaturen ligger og svinger omkring frysepunktet, kan vores system meget præcist vurdere, om der er behov for saltning – så kunden ikke skal bekymre sig om, hvorvidt der skal saltes eller ej. Det har vi styr på.

Med HedeDanmark som leverandør får kunden personlig service med afsæt i Danmarks mest præcise datagrundlag for håndtering af saltning og snerydning.

Vil du vide mere om vintersikring i Kolding?

Vil du vide mere om, hvordan vi kan sammensætte jeres unikke løsning – og hvordan processen i vores arbejde fungerer? Læs mere om vintersikring her.

Her kan du downloade materiale om HedeDanmarks vintersikring, så du får overblikket. Vi har gjort det let og gennemskueligt for dig.

Få professionel vintersikring

Vintersikring i praksis

Vintersikring - unikke løsninger

Udfyld formularen og få en uforpligtende snak om jeres opgave (typisk via telefon).