Vintersikring og snerydning i Næstved

Vintertjeneste – eller vintersikring, som vi kalder det – er en samlet ydelse, hvor vi gennem de uforudsigelige vintermåneder skaber adgang, tryghed og sikkerhed på jeres fortove, parkeringspladser, veje, stier og andre udearealer.

Saltning og snerydning bliver nok de færrestes yndlingsdisciplin i vintermånederne. Men lovgivningen kræver, at man holder sine befærdede arealer fri for sne og sørger for, at de ikke er glatte mellem klokken 7 og 22. Som virksomhedsejer, institution eller boligselskab kan det hurtigt tage tid og fokus fra den daglige drift også at skulle udføre glatførebekæmpelse. 

HedeDanmark står dog klar til at hjælpe professionelle i Næstved med vintertjeneste – så I kan koncentrere jer om de opgaver, der er vigtige for jer. Vi klarer snerydning og glatførebekæmpelse i hele Næstved, og vi er på vagt døgnet rundt, så vores kunder ikke vågner op til en grim, kold overraskelse. Vi sørger for, at vintersikring i Næstved bliver udført efter alle kunstens regler, og vi tager den nyeste teknologi på området i brug for at kunne udføre vores arbejde bedst muligt.  

Vi har et finmasket net af sensorer i Næstved og resten af landet – mere end 1000 i alt – som konstant indberetter data til vores systemer om vejrsituationen. På den måde kan vi hele tiden følge med i og være på forkant med, hvor vi skal sætte ind med vintertjeneste. Ved at vide, præcis hvor og hvornår vi skal rykke ud, kører vi ikke unødigt og sparer på den måde både kundens penge og CO2 for kørslen. Samtidig fortæller dataene nøjagtigt, hvor meget salt vi skal bruge på enkelte områder, så vi ikke oversalter, og derved passer vi på miljøet. 

Vi passer vores arbejde, så vores kunder kan passe deres. 

 

Vintersikring giver tryghed i Næstved

Når vinteren gør vejene usikre, kan vores kunder være sikre på, at vi står klar til at tage hånd om deres behov.

Med lokalkendte driftscentre i hele landet har kunden sikkerhed for, at vi rykker ud, når der er brug for det. Vintersikring handler om tryghed og tillid, og med HedeDanmark som partner kan kunden være sikker på, at service og kvalitet er i højsæde.

Vintersikring Bornholm
Vintertjeneste Næstved

Vores vintertjeneste bruger data

Vi kan udføre vores arbejde til punkt og prikke – og endda mere miljøvenligt. Fordi vi har:

  • Mere end 1000 sensorer, som giver os præcis data om vejr- og vejforhold.
  • Nøjagtige data, som angiver, hvor meget salt vi skal sprede på hvilke områder, og hvornår vi skal rykke ud.
  • Præcise kort, der angiver nøjagtigt, hvor vi skal sætte ind med vintertjeneste.
  • Detaljeret prognose og akutberedskab med vagttelefon 24/7.
  • Dokumentation for udkald og besked efter service og løbende kvalitetskontrol.

Præcisionsarbejde med data

Vores arbejde med data sikrer, at vi rykker ud, når der er brug for det – og kun når der er brug for det. Det sparer både kunden økonomi samt miljøet for unødig kørsel og saltning.

Også de dage, hvor det ikke sner, men hvor temperaturen ligger og svinger omkring frysepunktet, kan vores system meget præcist vurdere, om der er behov for saltning – så kunden ikke skal bekymre sig om, hvorvidt der skal saltes eller ej. Det har vi styr på.

Med HedeDanmark som leverandør får kunden personlig service med afsæt i Danmarks mest præcise datagrundlag for håndtering af saltning og snerydning.

Vil du vide mere om vintersikring i Næstved?

Vil du vide mere om, hvordan vi kan sammensætte jeres unikke løsning – og hvordan processen i vores arbejde fungerer? Læs mere om vintersikring her.

Her kan du downloade materiale om HedeDanmarks vintersikring, så du får overblikket. Vi har gjort det let og gennemskueligt for dig.

Få professionel vintersikring

Vintersikring i praksis

Vintersikring - unikke løsninger

Udfyld formularen og få en uforpligtende snak om jeres opgave (typisk via telefon).