Vintersikring og snerydning i Vejle

Vintertjeneste – eller vintersikring, som vi kalder det – er en samlet ydelse, hvor vi gennem de uforudsigelige vintermåneder skaber adgang, tryghed og sikkerhed på jeres fortove, parkeringspladser, veje, stier og andre udearealer.

Det er ikke for ingenting, at Vejle er Danmarks bjergby nummer 1. Fra 0 til 110 højdemeter og masser af bakker. Men når sne og frost rammer, bliver Kiddesvej og alle de andre stigninger glatte som bare pokker – og så er det godt at have en god aftale om vintertjeneste i hus. HedeDanmark udfører snerydning og glatførebekæmpelse i Vejle, så boligselskaber, virksomheder og andre professionelle kan koncentrere sig om den daglige drift. 

Vi har et driftscenter i Vejle og kender derfor byen og området godt, og vi står klar døgnet rundt til at rykke ud med vintersikring i Vejle. 

Vi bruger den nyeste teknologi, når vi overvåger vejrsituationen, så vi hele tiden kan være et skridt foran frost og sne. Med et finmasket net at sensorer i hele landet – mere end 1000 i alt – har vi det kølige overblik, når temperaturen nærmer sig minusgrader. 

Vores døgnberedskab betyder, at vores kunder i Vejle ikke bliver taget på sengen af vintervejret. 

Vintersikring giver tryghed i Vejle

Når vinteren gør vejene usikre, kan vores kunder være sikre på, at vi står klar til at tage hånd om deres behov.

Med lokalkendte driftscentre i hele landet har kunden sikkerhed for, at vi rykker ud, når der er brug for det. Vintersikring handler om tryghed og tillid, og med HedeDanmark som partner kan kunden være sikker på, at service og kvalitet er i højsæde.

Vintersikring Vejle
Vintertjeneste Vejle

Vores vintertjeneste bruger data

Vi kan udføre vores arbejde til punkt og prikke – og endda mere miljøvenligt. Fordi vi har:

  • Mere end 1000 sensorer, som giver os præcis data om vejr- og vejforhold.
  • Nøjagtige data, som angiver, hvor meget salt vi skal sprede på hvilke områder, og hvornår vi skal rykke ud.
  • Præcise kort, der angiver nøjagtigt, hvor vi skal sætte ind med vintertjeneste.
  • Detaljeret prognose og akutberedskab med vagttelefon 24/7.
  • Dokumentation for udkald og besked efter service og løbende kvalitetskontrol.

Præcisionsarbejde med data

Vores arbejde med data sikrer, at vi rykker ud, når der er brug for det – og kun når der er brug for det. Det sparer både kunden økonomi samt miljøet for unødig kørsel og saltning.

Også de dage, hvor det ikke sner, men hvor temperaturen ligger og svinger omkring frysepunktet, kan vores system meget præcist vurdere, om der er behov for saltning – så kunden ikke skal bekymre sig om, hvorvidt der skal saltes eller ej. Det har vi styr på.

Med HedeDanmark som leverandør får kunden personlig service med afsæt i Danmarks mest præcise datagrundlag for håndtering af saltning og snerydning.

Vil du vide mere om vintersikring i Vejle?

Vil du vide mere om, hvordan vi kan sammensætte jeres unikke løsning – og hvordan processen i vores arbejde fungerer? Læs mere om vintersikring her.

Her kan du downloade materiale om HedeDanmarks vintersikring, så du får overblikket. Vi har gjort det let og gennemskueligt for dig.

Få professionel vintersikring

Vintersikring i praksis

Vintersikring - unikke løsninger

Udfyld formularen og få en uforpligtende snak om jeres opgave (typisk via telefon).