Bekæmpelse af muldvarp eller mosegris

Undgå ujævne græsplæner og ødelagte planter. Få et tilbud på effektiv bekæmpelse af muldvarp og mosegris.

Professionel muldvarpebekæmpelse og mosegrisbekæmpelse

Hos os får du en professionel, effektiv og lynhurtig bekæmpelse af både muldvarper og mosegrise. Forhør dig om vores priser – tag kontakt for et tilbud.

Muldvarpen kan med sine helt specielle forfødder grave lange gange under jorden, som dens cylindriske krop er tilpasset til et komme igennem. Den elsker at være i blød og dyb jord, hvor der er masser af regnorme, som den i høj grad lever af.

Mange haver er derfor perfekte levesteder for det lille pelsdyr, der lystigt graver løs under græstæppe og urtebede. Den er yderst effektiv til at skubbe muld, og muldvarpeskud kan ødelægge ethvert flot græstæppe, mens klinger på græsslåmaskinen eller robotklipperen kan køre fast i jordskud. Muldvarpen giver derfor panderynker hos haveejeren, der ikke har held med sin muldvarpefælde.

Mosegrise lever også i gange under jorden, men løber også en del oven på jorden. Den kan overtage gangene, som muldvarpen har lavet, og hvis gangsystemet er stort nok, kan de bo i hver sin ende.

Mosegrise spiser bl.a. trærødder. Den kan derfor gøre stor skade i haven, hvor den kan hæmme væksten af træer og buske betydeligt – eller endda slå dem ihjel. Særligt nyplantede træer og buske er i fare, hvis du har mosegris i haven.

Lokal forankring – hurtig udrykning

Har du fået nok af skaderne fra muldvarper og/eller mosegrise, så ring til os – vi er hos jer inden for 24 timer eller 3 hverdage. Prisen vil afhænge deraf. Med 30 kontorer fordelt over hele landet er vi lokalt forankrede, så der er altid en ekspert tæt på dig, som står klar til at hjælpe dig, så du igen kan få en jævn og flot græsplæne eller få livskraften tilbage til pressede træer og buske.

Bekæmpelse af Muldvarp eller Mosegris

Uddannede eksperter

Vores skadedyrsteknikere er uddannede og forstår biologi og adfærdsmønstre for de små gravere. De har den nyeste viden samt kendskab til sikre og effektive metoder, så du kan få en effektiv muldvarpebekæmpelse eller fjernelse af mosegrise fra din have.

Hvordan bekæmper vi muldvarper og mosegrise?

Vores teknikere bekæmper typisk de generende pelsdyr med en gasbehandling, som kun autoriserede må udføre. Denne behandling har dog nogle særlige krav, som skal være opfyldt først. Blandt andet skal der minimum være 10 meter til nærmeste bebyggelse.
Muldvarpebekæmpelse med gas kræver ofte ingen genbesøg og er derfor den mest effektive metode; samtidigt holdes omkostningerne nede. Man skal dog være opmærksom på, at selv om vi har gasset muldvarpegangene, er der stor sandsynlighed for, at der flytter en ny muldvarp eller mosegris ind og overtager territoriet. Gassen har ingen virkning efter 48 timer.

Alternativet til gasmetoden er at sætte muldvarpesakse eller mosegrisfælder. Denne metode kræver altid minimum to besøg. Og her er der ingen garanti for fangst efter to besøg, og også her er der risiko for, at en ny muldvarp eller mosegris overtager de tomme gange.

Det er også muligt at lave en abonnementsløsning, hvor vi aftaler nogle faste besøgsintervaller. Kontakt os for nærmere aftale.

Forskelle på muldvarper og mosegrise

De graver begge under jorden, hvor de løber rundt i deres små gange. De kan begge ødelægge din græsplæne, når de bryder gennem overfladen og laver små bunker af jord og gør plænen ujævn. Derfor forveksles de også af mange, selvom der er nogle grundlæggende forskelle på muldvarper og mosegrise.

Huller mellem jordskuddene?

Muldvarper kommer sjældent op gennem deres muldvarpeskud, og hvis de gør det, sker det om natten. Derimod løber de dagaktive mosegrise ofte rundt oppe på jorden. Mosegrisen laver små jordskud, som er betragteligt mindre end muldvarpeskud. Men ofte kommer mosegrisen op til jordoverfladen uden at lave jordskud, så her vil man blot se et hul i jorden. Et godt kendetegn på mosegris er derfor, at der er huller i jorden eller græsplænen mellem jordskuddene.

Føde: Dyr eller planter?

En anden afgørende forskel på de to gravere er valget af føde. Mosegrisen er primært planteæder og lever derfor mest af plantedele som nedfaldsfrugter, bær-plantedele og trærødder. Derfor er den også den værste skadevolder af de to, fordi den spiser rødderne fra buske, træer og planter, som den kan svække eller helt slå ihjel.
Muldvarpen spiser udelukkende animalsk føde. Regnorme udgør en stor del af kosten, men også insekter og andre smådyr er på menuen.

Dokumentation

Hos HedeDanmark får I en fuldt transparent proces, når vi bekæmper muldvarper og mosegrise hos jer: Vi dokumenterer vores arbejde digitalt, så du både får et overblik over problemets omfang samt de aktiviteter, vi har udført for at bekæmpe de skadevoldende gravere.

Attraktiv pakkeløsning

HedeDanmark arbejder med tilstødende driftsgrene som grøn service og ejendomspleje for tusindvis af både små og store kunder. Vi kan derfor tilbyde en økonomisk attraktiv kombination af grøn pleje, ejendomsservice samt bekæmpelse af muldvarpe og andre skadedyr. Kontakt os for et tilbud.

Kontakt

nummer


Hovednummer: 
20 29 22 99

Har du en virksomhed, boligselskab eller lignende? Udfyld formularen og bestil en uforpligtende gennemgang eller få et tilbud på skadedyrssikring.