Plant din investering i baltiske skove

Tip til januar - bragt i HedeDanmarks Skovkalender 2019.

HedeDanmarks datterselskab HD Forest er ledende udvikler af ansvarligt drevne skove i de baltiske lande: Estland, Letland og Litauen. HD Forest hjælper sine kunder med at opkøbe skovarealer og er efterfølgende skovejerens repræsentant i alt vedrørende driften af skovene. Der er flere grunde til, at over 20 års aktiviteter i de baltiske lande har sat så stærke rødder:

  • Når man investerer i skov i Baltikum, får man 3-5 gange så meget skov sammenlignet med mængde skov i Danmark eller Sverige
  • Skovinvestering i Baltikum er en kommerciel investering med et forventeligt årligt afkast på 5-7 % baseret på den biologiske vækst
  • Gode afsætningsmuligheder lokalt og globalt
  • Ikke afhængig af subsidier, herlighed, jagt eller finansiel gearing
  • Lav risiko (under 1 % skader de seneste 20 år)

De baltiske lande har udviklet et forretningsvenligt marked for træindustrien og skovejere. Der er bl.a. lave opstartsomkostninger og en transparent lovgivning.

Alle tre lande er med i EU, eurozonen og NATO, hvilket er med til at sikre politisk
stabilitet. Investeringen i baltisk skov baserer sig på PEFC certificering og en moderne stærk skovlov.

Kontakt os

Kontakt os

Vil du vide mere om investeringer og Baltikum, kan du finde læs relevant information her. Du kan også kontakt en relevant medarbejder her. Vores medarbejderer svarer på spørgsmål, giver råd og vejledning eller kommer med uforpligtende tilbud.