Investering i baltisk skov kan være et fordelagtigt alternativ

Tip til juni - bragt i HedeDanmarks Skov- og vildtkalender 2017.

Gennem de seneste år har Baltikum udviklet sig til et attraktivt marked for skovinvestering som et alternativ til de mere traditionelle investeringer i obligationer og aktier. Interessen skyldes, at skovinvesteringer i Baltikum giver hæderlige afkast uden at være prangende, men til gengæld anses de for at være stabile. Samtidig koster en hektar skov i Baltikum kun en femtedel af, hvad en hektar skov koster i Danmark.

HD Forest, som er et datterselskab af HedeDanmark, er den største private, uafhængige forvalter og udvikler af ansvarlig skov i de tre baltiske lande; Estland, Letland og Litauen. HD Forest er til stede med lokal ledelse og medarbejdere i alle tre markeder og har været aktiv i Baltikum siden 1997. De baltiske lande har et veletableret demokrati og en solid økonomi med en stærk BNP-vækst. Både Estland, Letland og Litauen er medlemmer af EU og NATO og er en del af eurozonen.

Kontakt os

Er du interesseret i at vide mere omkring skovdrift eller investeringer i baltisk skov? Hos HedeDanmark har vi eksperter og rådgivere ansat, der kan hjælpe dig fra start til slut. Find en relevant kontaktperson her