Skov
Skov
Til corporate website Sitemap
Du er her: Forside /
Skovningsmaskine

Skovning

Den rigtige skovningsmetode maksimerer udbyttet af skovens produkter.

Den rigtige løsning

En af hjørnestenene i en aktiv skovdrift er skovning af træer. Hvad enten det er den første tynding eller afdriften af den modne bevoksning, så har valg af metode, aflægning af effekter og en sikker afsætning af produkterne den allerstørste betydning for både skovens drift og den samlede økonomi.


Hvilken metode passer bedst til netop den aktuelle bevoksning? Hvilke effekter kan der laves, og hvordan er markedssituation lige nu? Skal jeg lave flis eller træeffekter? Disse og flere andre spørgsmål dukker op hver gang, man som skovejer står over for at skulle i gang med en skovning. 

Sammenhold giver styrke 

Når du afsætter dine træeffekter og flis gennem HedeDanmark, bliver dine produkter en del af den store samlede pulje, som vi hvert år afsætter til danske og udenlandske træindustrier og træforbrugende kunder. På den måde opnår du de bedste priser for dine effekter, samtidig med at du slipper for løbende at skulle følge med i træmarkedet og forhandle med en lang række aftagere. Det klarer vi for dig, samtidig med at vi tager den fulde debitorrisiko, så du heller ikke behøver bekymre dig om betalingen. Den er altid sikker, når du handler med os. 


Driftstypen påvirker udbyttet
Højskovsdrift eller naturnær drift? Der findes mange forskellige driftstyper i skovbruget, hvoraf højskovsdriften typisk giver det bedste udbytte ved skovningen. På vores side om driftstyper i skovbruget kan du læse mere om, hvad de forskellige driftstyper kan betyde for dit udbytte ved skovning.


Hvad er mine muligheder?

Læs mere om skovning via emnerne i venstre kolonne eller tag direkte fat i din lokale skovfoged ved at vælge "skovning" i kontaktboksen til højre.
 
 

Find nærmeste kontaktperson


Er du skovejer? Klik her for at læse om vores Skovportal
Klik her og udfyld formularen for at få en uforpligtende gennemgang af din skov

© HedeDanmark a/s | Klostermarken 12 | DK-8800 Viborg | CVR 27623549 | Kontakt os | Cookies og privatlivspolitikker