Myrebekæmpelse

Vi bekæmper myrer i hele landet for både private og erhverv. Vi rykker hurtigt ud med effektive metoder, og vi følger opgaven til dørs. Få et tilbud på myrebekæmpelse med garanti for virkning.

Myrer er fantastiske og flittige nyttedyr i naturen og i haven, men kan være særdeles genstridige skadedyr, der kan være til stor gene og forurene fødevarer hos private boligejere, industri, fødevarebutikker, boligforeninger og kommunale institutioner.

HedeDanmark tilbyder professionel myrebekæmpelse for både private og erhverv – indendørs. Vi dækker hele landet og er klar til at rykke ud, uanset hvor du befinder dig.
Kontakt os for erhvervs- samt privatpriser.

Priser

Ring til os for at få prisen for bekæmpelse.​

Vores service inkluderer:

  • 1 årlig forebyggende behandling inde med gel
  • Nem betaling: du kan betale med MobilePay
  • Hurtig udrykning og bekæmpelse

Uddannede eksperter

Vores skadedyrsteknikere er uddannede og forstår myrernes biologi og adfærdsmønstre. Eksperterne har den nyeste viden om, hvordan man bekæmper myrerne rigtigt og forsvarligt. De forstår derfor, hvordan myrer skal bekæmpes fra bunden og med varig virkning. Derfor giver vi også private garanti for virkningsfuld bekæmpelse af myrer.

Hvordan bekæmper vi myrer?

Indendørs bekæmper vi typisk myrerne med myrelokkedåser, der indeholder en gel, som myrerne æder og dør af (ædegift). I nogle tilfælde bruger vi også sprøjtemidler langs vægge og gulve i udvalgte områder. 

Alle de bekæmpelsesmidler, vi benytter, lever op til gældende lovgivning.

Lokal forankring – hurtig udrykning

Når først man har opdaget myrer i huset, er det vigtigt at reagere hurtigt, så problemet kan inddæmmes og løses hurtigt. Vi har 30 kontorer rundt omkring i landet, så der er altid en ekspert tæt på dig, som er klar til at rykke ud. Vores uddannede skadedyrsbekæmpere kan derfor være hos dig inden for 4 - 24 timer efter, du har kontaktet os.

Myrebekæmpelse

Undgå myrer

Vi tror på, at forebyggelse slår bekæmpelse. Derfor tilbyder vi også rådgivning og sikring mod fremtidig invasion af myrer i dit hjem eller på din arbejdsplads.

I sommerhalvåret, hvor temperaturerne er høje, bliver myrerne aktive ligesom de fleste andre insekter, og derfor er det her, man skal være opmærksom på myrernes adfærd.

Du kan selv tage nogle forholdsregler, som kan være med til forebygge de generende myrer. For eksempel kan I sørge for at holde jeres udendørsarealer fri for rester af mad, som myrerne går efter. Særligt sukker og søde sager kan myrerne lugte sig til på længere afstande. Undgå derfor at invitere myrerne fra haven og op på terrassefliserne ved at holde rent.

Dokumentation

Hos HedeDanmark får I en fuldt transparant proces, når vi bekæmper myrer hos jer: Vi dokumenterer vores arbejde digitalt, så du både får et overblik over myrernes omfang samt de aktiviteter, vi har udført for at bekæmpe jeres myrer.

Vi tilbyder ikke længere bekæmpelse mod Sort Havemyre (Lasius niger) udendørs

I HedeDanmark tager vi ansvar for vores og jeres miljø: "Vi bygger en bæredygtig fremtid med naturen som partner", og derfor har vi besluttet, at vi ikke længere vil tilbyde bekæmpelse mod Sort Havemyre (Lasius niger) udendørs. Vi ser ingen grund til at sprøjte eller udlægge pesticider mod noget, hvor vi på forhånd ved, at vi "taber" kampen, og ikke "bekæmper" det, som vores kunde har betalt os for at gøre.
 
De midler, vi har til rådighed, og som er godkendte til formålet, bliver (heldigvis) svagere og svagere og får flere og flere begrænsninger af hensyn til miljøet. Dette er noget, vi bifalder og ser som en rigtig positiv ting. Også selvom det giver os og jer udfordringer og begrænsninger. 
 
Vi tilbyder fortsat bekæmpelse mod Sort Havemyre (Lasius niger) indendørs. Her har vi bedre muligheder for at få kontrol over "myreangrebet", og der er ikke den samme store risiko for at påvirke miljøet negativt.
 
Ring til os for en pris, eller for at få råd og vejledning. 

Attraktiv pakkeløsning

HedeDanmark arbejder med tilstødende driftsgrene som grøn service og ejendomspleje for tusindvis af både små og store kunder. Vi kan derfor tilbyde en økonomisk attraktiv kombination af grøn pleje, ejendomsservice samt bekæmpelse af myrer og andre skadedyr. Kontakt os for et tilbud.

Kontakt os nu, hvis du har spørgsmål

Ring hvis du har problemer med myrer. Du kan også få rådgivning om, hvordan vi kan være med til at sikre din ejendom mod myrer i fremtiden.

nummer


Hovednummer: 
20 29 22 99

Har du en virksomhed, boligselskab eller lignende? Udfyld formularen og bestil en uforpligtende gennemgang eller få et tilbud på skadedyrssikring.