Om os

En troværdig klimapartner med fagligheden i orden

Klimaskov: Vi stĂĽr for hele processen

Hvis I vælger at samarbejde med HedeDanmark om at rejse ny klimaskov, vil I opleve en partner, der tager jer gennem hele processen. Det kan vi, fordi HedeDanmark har alle de kompetencer, der skal til for at rejse nye skove – lige fra opkøb af landbrugsjord og myndighedsbehandling til plantning og pleje af den nye skov.

Vi har fagligheden i orden

I HedeDanmark er skovrejsning og skovdyrkning en kernekompetence. Vi forvalter i omegnen af 200.000 ha skov i Danmark og Baltikum, hvoraf Hedeselskabet ejer 10.000 ha. Hvert år planter vores dedikerede skovrejsningskonsulenter nye skove for private lodsejere rundt om i hele landet.

Vores viden om skovrejsning strækker sig helt tilbage til 1866, hvilket har givet os mere end 150 års erfaring med skovrejsning samt en dyb faglighed, der gør os til specialister på området.

klimaskov - plant et trĂŚ

klimaregnskab

Sådan har vi beregnet vores klimaregnskab. Klik her.

Skov og klimaregnskaber: Vi er eksperter

Som skovejere har vi været igennem en proces med at udarbejde et klimaregnskab, hvor det var essentielt at finde ud af, hvordan skovenes positive klimaeffekt kunne indregnes i klimaregnskabet. I 2021 blev vi nøje udvalgt som en af få danske virksomheder, der skulle teste en opdatering af GHG-protokollen. Processen har gjort os til de førende eksperter i, hvordan man som skovejer indregner skovens kulstofbinding i sit CO2-regnskab.

Klimapartner Mads Frimann Olsen

Hvis I som virksomhed overvejer at skabe en klimaskov til gavn for natur, klima og miljø, kan I tage fat i Mads. Som ansvarlig for nye klimapartnerskaber bidrager han desuden med relevant og opdateret viden om CSR, ESG og Greenhouse Gas Protocol. På den måde skabes størst mulig værdi for jer, hvis I ønsker at integrere klimaskoven som et led i jeres klimaregnskab og ESG-rapportering.

Mads har en baggrund som skov-og landskabsingeniør og har tidligere arbejdet med skovdrift på et administrativt niveau. Siden 2020 har han arbejdet med at udvikle og virkeliggøre HedeDanmarks Klimaskovkoncept.

Privat er Mads far til to drenge og bor på en mindre landejendom på Sydvestsjælland med kæresten Carola og hunden Aslak. Fritiden bruges med familien samt i naturen, hvor jagt- og vildtpleje er en stor passion.

klimaskov

Naturbaserede Løsninger fra HedeDanmark

Flere og flere virksomheder og organisationer vælger i disse år at tage ansvar for aktivt at være med til at løse udfordringerne inden for klima og biodiversitet. Mange efterspørger derfor en partner og nogle løsninger, der kan garantere, at indsatsen reelt gør en markant forskel. Til det formål har HedeDanmark udviklet en portefølje af det, vi kalder Naturbaserede Løsninger.