Bynær biodiversitet

Skab mere liv i byerne

Ønsker I at styrke jeres grønne image og skabe mere liv på jeres virksomhedsareal? Biodiversitet i byen er svaret.

Mange virksomheder i by- og industriområder har områder ved domiciler og lagerhaller, der rummer stort potentiale for mere biodiversitet. Lidt groft kan man sige, at alt er bedre end tætklippet græs, men hvordan kommer I videre derfra uden at ende i et decideret vildnis?

Hos HedeDanmark kan vi hjælpe jeres med at blive mere vilde og farverige på virksomhedens arealer, så I kan vise omverdenen, at I vil den grønne omstilling.

Vi sørger for at dokumentere effekten, så I kan vise omverdenen, hvilken positiv forskel I har gjort for naturen.

Billede

Foto: Salling Group

Biodiversitet i byen er mere end bare blomster

Vi kan lave biodiversitetsparker nøjagtigt efter jeres ønske. Vores dygtige projektledere står klar til at guide jer, så I får mest muligt ud af jeres tiltag. Der er meget, I kan gøre for at forbedre biodiversiteten, som rækker ud over blomsterstriber.

Fordele ved at etablere bynær biodiversitet

  • Hjælp til de trængte: I hjælper naturen, der hvor den har de dårligste kår – nemlig i byområderne.
  • Lokal spydspids: I viser i lokalområdet, at I er parat til at gå forrest i kampen for naturen.
  • Glade medarbejdere: I får stolte medarbejder, der samtidig får et skønt område at færdes i.
  • Ansvarligt image: I kan profilere jer som en virksomhed, der tager ansvar for at hjælpe vores fælles natur i den rigtige retning.
Billede

Foto: Salling Group

Bynær biodiversitet artsdokumentation

 

 

Vi sørger for dokumentation

For at I har sikkerhed for, at jeres biodiversitetstiltag virker, sørger vi for at dokumentere hele vejen igennem projektet og efterfølgende på en måde, der passer til jeres projekt. Vi laver en baseline-undersøgelse, før vi går i gang, og efterfølgende kan vi ud fra denne se, hvor meget mere liv I har gjort plads til. I får dokumentationen, som I kan bruge i ESG-rapportering og til at profilere jer som ansvarlig organisation.

Vi har ekspertisen i biodiversitet i byen

I HedeDanmark har vi opbygget stor erfaring med både etablering og vedligeholdelse af biodiversitetsområder. Det kræver nemlig noget helt andet end de klassisk plejede arealer. Vi er klar med råd og vejledning under hele processen, så I får præcis det naturområde, I ønsker jer.

Vi har ekspertisen i biodiversitet i byen

 

 

Naturbaserede Løsninger fra HedeDanmark

Flere og flere virksomheder og organisationer vælger i disse år at tage ansvar for aktivt at være med til at løse udfordringerne inden for klima og biodiversitet. Mange efterspørger derfor en partner og nogle løsninger, der kan garantere, at indsatsen reelt gør en markant forskel. Til det formål har HedeDanmark udviklet en portefølje af det, vi kalder Naturbaserede Løsninger.

Kontakt os for at høre mere om Naturbaserede Løsninger fra HedeDanmark – til gavn for klima, biodiversitet og jeres organisation.