Skab mere liv med blomsterblandinger

Udnyt jeres udearealer til at skabe større naturværdi til gavn for klima, biodiversitet og jeres organisation.

Med vores blomsterblandinger kan I øge biodiversiteten og skabe større naturværdi på jeres virksomheds udearealer til gavn for insektlivet og samtidig byde jeres medarbejdere og gæster velkommen med farverige blomster.

Fælles for vores blomsterblandingerne er at de alle er udviklet og designet så de tilgodeser de danske arter til gavn for langt de fleste insekter. Vælg imellem flere forskellige blandinger, højder og udtryk.

Vi hjælper jer med at skabe mere liv, og at blive mere farverige og vilde på jeres virksomheds udearealer.

Vores blomsterblandinger

Vores blomsterblandinger fås i forskellige højder, farvepaletter og evne til at tiltrække forskellige insekter og er tilpasset forskellige jordforhold.

Blandingerne kan sås i græsplæner, blomsterenge eller som særskilte bede. Alle blomsterblandingerne er lavet som basisblandinger med planter, som tåler forskellige forhold, hvilket giver de bedste betingelser for en flot blomstring. Ønskes der en blomsterblanding til en specifik jordtype eller har I andre ønsker, kan vi designe og tilpasse blandingen til netop jeres behov og udearealer.

Nidavellir

Nidavellir
Lavt voksende arter (max 50 cm) med flerårige urter. Eksempelvis skovjordbær, lugtløs kamille og timian.

Læs mere

Niflheim

Niflheim
Højt voksende arter med flere kornblomster, klokkeblomst og blåhat.

Læs mere

Bifrost

Bifrost
Højt blomsterflor i mange farver - blandingen er designet med vægt på et summende og livligt blomsterflor med særlig høj pollen - nektarværdi.

Læs mere

Billede

Nidavellir – Den lave

Blandingen er designet med lavt voksende planter, der kan klare lidt tørke, mens andre kan klare lidt fugtighed.

Blandingen består primært af lavt voksende planter og flerårige urter bestående af både enårige, toårige og flerårige plantearter. Den indeholder fx timian og skovjordbær, der er gode i områder, hvor det måske normalt kan være svært at få noget til at gro.

Lilla, gule og røde farver.

Blandingen fungerer godt, hvor man ønsker en lav og moderat blomsterblanding, som holdes nede med klipning 3 gange årligt. Urterne skal have lov at blomstre mellem slåningsperioderne.

De lavt stående urter skaber en overdrevsagtig vegetation, som skal udvikle sig naturligt, alt efter hvilke urter som passer bedst til forholdene på området.

Niflheim – Den høje

Blandingen er designet med forholdsvis højt voksende planter til den mere næringsfattige jord.

Blandingen består primært af flerårige urter og indeholder arter som blåhat og knopurt og kan lokke rigtig mange insektarter og sommerfugle til.

Blå, hvide og svag lyserøde nuancer.

Blandingen er til blomsterengen, der udvikler sig naturligt i sandet og næringsfattig jord og udvikler sig til en mellemhøj urteblanding og som holdes nede med klipning 2 gange årligt.

Elementets udtryk er naturligt, men styret, hvilket egner sig godt til områder, hvor man visuelt ønsker natur uden at det bliver alt for vildt i udtrykket.

Billede
Billede

Bifrost – Den farverige

Blandingen giver et mellemhøjt blomsterflor i alverdens farver som vinrød, orange, gul, blå og lyserød i form af purpursolhat. Et farvestrålende udtryk med både hjemmehørende arter og udenlandske arter nøje udvalgt ud fra værdien af pollen og nektar for at forhøje mængden af insekter i området.

Blandingen består af højt voksende flerårige planter. Den indeholder farverige og næringsrige planter som Kornblomst, Solsikke, Blåhat, og Brudeslør.

Vinrød, orange, blå og lyserøde nuancer.

Blandingen fungerer godt i fx havejord og almindelig muldjord, hvor den til forskel fra de to andre blandinger, der er mere specifikke i forhold til jordforhold. Beplantningen vedligeholdes med 2 årlige klipninger.

Vil du vide mere om dine muligheder med blomsterblandinger, så udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig.